Това е моят форум. Тук можете да създавате теми и да участвате в тяхното обсъждане.
| Към списка
шиенето на гоблени ми е хоби,но никога не съм шила със схема от интернет.
И моето хоби е шиенето, но от интернет съм си поръчвала само веднъж и то платена схема. Безплатните модели не са ми по вкуса, а и без това шия бавно и няма смисъл да си губя времето с нещо, което не бих сложила на стената.PS:Да се представя:Илияна- админ. и модератор на Julien-best
Не не съм шила до сега по схеми от интернет теглени.Малкото които съм бродирала са били готови комплектовки ,така си ги купувам и ми е по лесно. Но виж в профила на julien-best там има специален форум на тази тема и ще ти дадат повече информация по въпроса.
Имам няколко гоблена уити по схеми теглени от нета (само един от тях не е на HAED)и съм много доволна. Разбира се, шиенето започва след подробно оглеждане и премисляне, за да не съжалявам за изгубеното време.
Има много хубави и оригинални схеми ,които можеш да си изтеглиш.Няма смисъл да се дават пари за нещо което може някои да ти изпрати или сама да си изтеглиш.Има схеми на наши фирми - оригинални схеми.А на Хаед са направо върховни и няма никакъв проблем с тях.
В текста може да използвате Wiki или HTML тагове